Vicepreședintele comisiei SRI, deputatul Marian Cucșa, acuză: ” Prioritatea PNL a fost organizarea alegerilor anticipate, nu sanatatea romanilor!”

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, vicepreședintele comisiei pentru controlul SRI din Camera Deputaților, Marian Cucșa acuză PNL și Guvernul Orban de iresponsabilitate și minciună în gestionarea pandemiei de coronavirus. ” Cu tristețe constat că premierul Orban încercă să caute vinovați pentru lipsa de acțiune a Guvernului pentru prevenirea pătrunderii pe teritoriul României a COVID19.

Guvernul PNL e instalat din 4 noiembrie, a făcut bugetul pentru 2020 și a tăiat 22% din bugetul Sănătății!!!

CUM poți să fii atât de cinic încât să arunci vina pe alte guverne când tu nu ai acționat! Mai mult de atât, guvernul Orban a avut informații din luna ianuarie că există pericolul să ajungă virusul pe teritoriul țării! Dar proiectul PNL a fost organizarea alegerilor anticipate, nu să pună pe primul loc sănătatea românilor.

În februarie, după cum se poate vedea și în poza alăturată, am fost primul parlamentar care a acționat și a cerut măsuri ferme pentru combaterea COVID19! Abia după două săptămâni de la solicitarea mea, Iohannis a convocat CSAT pentru a analiza situația… deci, cei care au pierdut timpul și startul în lupta cu păcătosul virus, sunt chiar Orban și Iohannis.

Așadar, domnule premier, domnule președinte, astăzi nu mai e timp de căutat vinovați în altă parte, astăzi trebuie să acționati pentru a proteja cetățenii! Aveți toată puterea din România și românii așteaptă soluții de la voi!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here