Veneno e ISTORIE! Acesta e cel mai nou concept Lamborghini!

Lamborghini Egoistă e atât de radical încât pare gata să-şi ia zborul. Îi mai trebuie doar aripi!

Asta e anul Lamborghini! Italienii aniversează 50 de ani de existenţa şi, încă de la începutul lui 2013, ne-au bombardat cu maşini care mai de care. Mai întâi a fost lansarea lui Veneno, apoi Pregunta a fost scos la licitaţie. Gallardo ne-a spus adio cu o ediţie specială, iar săptămâna trecută, am văzut adunate la un loc 350 de Lamborghini, în cel mai puternic convoi de supercar-uri din lume: 190.000 de cai putere!

Aşadar, cu ce ne-ar mai putea surprinde italienii? Nici mai mult nici mai puţin decât cu un concept EGOIST! De fapt, cu un concept fără compromisuri, unul care să exprime maşina supremă, după cum spune Walter De Silva, cel care a desenat Lamborghini Egoistă. Dacă Veneno are deja 3 proprietari norocoşi, Egoistă e un fel de Faţă Morgana. Va rămâne doar un concept, o maşină pe care o putem admira în muzeul din Sant’Agata, dar pe care nimeni nu o poate avea. NICIODATĂ!

Maşina arata senzaţional şi a avut o prezentare pe măsură. Scenă a fost transformată într-o pistă de aterizare, iar publicul a crezut că surzeşte când a auzit prima dată sunetul motorului V10.

 

Mai mult pe debarbati.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here