Urmărire ca în filme: Un șofer beat a vrut treacă cu mașina peste polițiști

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, implicat într-un accident rutier în București pe 10 noiembrie 2023, a fost reținut după ce a refuzat să oprească mașina și a încercat să treacă peste polițiști. Incidentul a fost sesizat inițial de un echipaj al Brigăzii de Poliție Rutieră care urmărea mașina implicată în accident.

Polițiștii au încercat să oprească autoturismul folosind semnale acustice și luminoase, dar șoferul a refuzat să se oprească. Mașina a fost oprită în cele din urmă în dreptul unui imobil din Sectorul 5, însă șoferul a refuzat să coopereze, blocând portierele și încercând să plece din nou, punând astfel în pericol integritatea polițiștilor aflați în apropiere. Pentru a-l imobiliza, geamul lateral al mașinii a fost spart, iar șoferul a fost încătușat.

Testat ulterior, bărbatul de 50 de ani a prezentat un rezultat de 1,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Probe biologice au fost recoltate pentru stabilirea alcoolemiei. Ulterior, la data de 16 noiembrie 2023, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat magistraților pentru luarea măsurilor legale.

Cercetările sunt în curs de desfășurare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub acuzația de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul aflându-se sub influența alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here