Una e să ai bani și alta e să ai mașină!

Din lumea dezvoltatorilor care vor să rămână dișcreți, ne-o ajuns la ureche internă o dumă despre un nene care obișnuiește să facă naveta între cumătrii ce conduce primăria, dar nu cu mâna goală, cum că are o intenție, unii zice că-i aroganță, să-și cumpere cea mai șmecheră mașină din regiune, un Rolls Royce Cullinan, adică SUV-ul celor de la Rolls, evaluat la vreo patru sute de miare de epuroi.

Cei ce n-ar da banii ăștia pe o mașină, fie ea și Rolls, s-au transformat în cârcotași de serviciu și-l înteapă pe neica Bolobiche (fr. Bolobiș): – Bre, da’ n-ai bani de hotel? Îți tragi aspirator de dame?

Acuma, tot din comentariile breslei a reieșit, că mai bine-și lua un Aro, gusturile domniei sale în materie de dame nefiind unele care să rupă gura târgului ori să facă gelos pe careva.

Asta e, lume rea, mai cu seamă că gusturile nu se discută, dar uite că se măsoară. Ș-apoi cine știe? Dacă dom Bolobiche (fr. Bolobiș) iese la interval și culege toată crema? A? Atunci ce-o să zică? Că nu mai sunt dame. Ete al dracu’ cârcotași …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here