Un veșnic îndrăgostit de minore se va „răcori” 13 ani

Dacă metoda „accidentul” face victime preponderent în rândul persoanelor mai în vârstă, pentru tinerii dornici de a-și rotunji veniturile pe seama naivității altora, se pare că este de preferat metoda „lover-boy”.

Așa a crezut și un tânăr din Iași care, pe parcursul anului 2015, a intrat în vorbă prin diverse metode cu mai multe fete, unele dintre ele minore, le-a declarat acestora că este îndrăgostit de ele și vrea o relație de lungă durată, după care le-a amenințat, agresat și, în final, le-a obligat să se prostitueze.

Daniel Constantin Bujor și-a permis chiar să posteze anunțuri pe facebook în numele fetelor, prin care anunța că acestea sunt „disponibile” și astfel a reușit să câștige sume considerabile. Totul mergea ca pe roate, până în momomentul în care una dintre minore nu a mai rezistat, l-a reclamat la poliție, iar după un „filajul” efectuat de oamenii legii, în data de 10 mai 2016 a început chiar un proces, în care procurorii DIICOT l-au acuzat pe tânăr pentru proxenetism și trafic de minori.

La finele săptămânii trecute, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au și condamnat pe Daniel Constantin Bujor la o pedeapsă rezultantă de 13 ani, patru luni și 108 zile de pușcărie, obligându-l pe acesta și la plata unor daune în valoare totală de 6.000 de lei, către două dintre victime. De asemenea, judecătorii au confiscat de la proxenet suma de 51.000 de lei, dobândită prin comiterea infracțiunilor. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată la instanța superioară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here