Un pupic și-o inimioară pentru Denisa de la Veterinară

Săptămâna aceasta balele ne curg după Denisa Roșca, o superbă fată  ce vine tocmai de la Roman. Sexy Denisa are 21 de ani, studiază la USAMV și este voluntar la Asociația Studențiloru Veterinari Iași. Încă o mândră de pe malul Moldovei ce aduce plusvaloare urbei celor șapte coline. Adevărul este că dacă nu era Romanul, nici Iașul nu era ce este acum. Ultimele romașcane prezentate de noi au lăsat urme adânci pe inimile noastre. Eu încă am wallpaper cu o jună de e fitness model și care îmi răscolește visele încă de când am zărit-o prima dată.

Când am văzut-o pe Denisa, am aflat din nou ce înseamnă să iubești. Redacția noastră arată acum ca o clasă de liceu plină de băieți care au aflat că la ei se transferă o super-bunăciune. Colegul nostru, Aristotel, chiar își face părul cu gel înainte de a intra pe profilul de Facebook al zeiței din Roman.

Pe lângă chipul angelic, domnișoara Roșca beneficiază și de un trup cum rar îți este dat să vezi. Posteriorul domnișoarei veterinar poate lăsa un om mai slab de înger cu sechele permanente.

Abia așteptăm să termine facultatea și să ne dăm hamsterul bolnav pe mâna domnoșoarei doctor veterinar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here