Dezvoltatorul Copou Garden Residence investește 500.000 de euro în rețeaua de apă și canalizare a cartierului

@ După ce a asfaltat toate drumurile pe cheltuiala sa, dezvoltatorul Copou Garden Residence a demarat lucrările la branșamentele la apă și canalizare, cu debitul si presiunea specifice unui ansamblu rezidential de 2000 de locuințe. Așadar nu doar locuitorii din complex vor beneficia de aceste facilități, ci și rezidenții din zonele adiacente.

Lucrările la cel mai impozant complex imobiliar din zona Copou avansează într-un ritm alert. Tronsoanele C6 și C7 ale ansamblului imobiliar se află pe ultima sută de metri cu lucrările de finisaje și urmează a fi predate noilor proprietari în perioada următoare. La clădirea C2 au fost finalizate lucrările de zidărie urmând a se trece la montarea termosistemului. Dezvoltatorul  Copou Garden Residence a început în paralel lucrările la clădirile de pe latura de sud-est a complexului, respectiv C3 și C4. Investitorul Daniel Niculiță promite viitorilor locatari alei de promenade, spaţii de relaxare, parc de joacă pentru copii, teren de tenis, pistă pentru biciclete, gazon special pe care oamenii se pot așeza pentru a se relaxa. La amplasarea locuințelor s-a ținut cont de orientarea camerelor față de punctele cardinale, de vânturile dominante și de însorirea maximă în timpul verii. Materialele folosite în construcții, finisarea și dotarea acestora au fost alese pentru a asigura un maxim de confort termic, acustic și estetic.

Infrastructură și utilități pentru un întreg cartier

Dacă în urmă cu doar câțiva ani zona arăta deplorabil cu căi de acces din pământ și rețele de utilități inexistente sau subdimensionate, acum lucrurile au intrat pe un făgaș normal. După ce a asfaltat toate drumurile pe cheltuiala sa, dezvoltatorul Copou Garden Residence a demarat lucrările la branșamentele la apă și canalizare, cu debitul si presiunea specifice unui complex rezidențial de lux. Traseul rețelei se întinde pe o distanță de aproximativ 1 km și va deservi 2000 de locuințe, atât din ansamblul ridicat de Daniel Niculiță, cât și din zonele adiacente. Costurile acestor lucrări se ridică la aproximativ 500.000 de euro.

Grădină ca în marile orașe

Amplasat într-o zonă neviciata de poluarea generată de traficul intens din interiorul orașului, dar în același timp foarte aproape de centrul orașului, ansamblul Copou Garden Residence va dispune de cel mai mare parc verde rezidențial din Iași, proiectat ca o oază de relaxare și de bucurie pentru cei mari și cei mici deopotrivă. Grădina de 20.000 mp va fi unică în Iași și va impresiona prin diversitatea de vegetație și prin amenajarea peisagistică realizată de profesioniști renumiți din Italia care au dezvoltat un design ce combină stilul urban cu cel natural. Așa a apărut un tip de mediu complet nou, ecologic și natural, precum și activ social. Pe lângă varietatea de arbori și arbuști ornamentali, spațiul verde din Copou Garden Residence va include alei de promenadă, zone de relaxare, terenuri de tenis, zone pentru alergat, parcuri de joacă pentru copii sau patinoar în sezonul rece, motiv pentru care proiectul și-a câștigat numele de ”Palas-ul Copoului”.

Finisaje de lux

Copou Garden Residence a fost proiectat și gândit cu scopul de a redefini standardele locative din Iași, oferind avantajele reale celor ce își doresc să înceapă o viață nouă într-un zonă deosebită și într-un apartament cu un grad ridicat de confort. Fiecare apartament este proiectat în detaliu, atenția fiind îndreptată către eficientizarea spațiului din locuință, punând astfel în valoare fiecare colț al casei, fără a avea spații nule. Pentru a reda o atmosferă modernă și reconfortantă, apartamentele vor dispune de finisaje de lux, realizate cu materiale din game de top care aparțin unor furnizori renumiți ai pieței.

Zona comercială și facilități

La fel ca în cele mai cochete orașe europene, Copou Garden Residence va include o zonă comercială ce va reuni o selecţie de magazine de top, restaurante elegante care invită clienţii într-o incursiune culinară de neuitat, cafenele de inspiraţie internaţională şi alte atracţii definitorii pentru atmosfera cosmopolită. Zona comercială va fi completată de una de servicii unde atât locatarii complexului cât și toți cei care locuiesc în zona Copou se vor putea bucura de facilitățile puse la dispoziție de dezvoltator: grădiniță și scoală primară, sală de fitness, salon de înfrumusețare, barber shop, clinică medicală, etc. Copou Garden Residence va pune la dispoziția comunității și un market care să asigure confortul necesar și care vă va ”priva” de aglomerația din supermarketurile orașului.

1.250 locuri de parcare pentru rezidenți

Viitorii membri ai comunității  vor putea alege apartamente cu 1, 2 sau 3 camere. Ansamblul imobiliar va cuprinde 280 de apartamente cu o cameră, 560 de apartamente cu două camere si 280 de apartamente cu trei camere, pe site-ul companiei fiind detaliate toate suprafețele și facilitățile disponibile. Complexul rezidențial va dispune de 1250 de locuri de parcare La subsol și demisol se vor mai regăsi adăposturi pentru apărare civilă, spații de depozitare pentru locatari și spații tehnice. Cele mai apropiate construcții din vecinătate se află la o distanță de 20,5 metri față ansamblul rezidențial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here