Un ieșean a lăsat un sat întreg fără curent electric pentru că E.ON nu-i plătește taxă pe stâlpii din curtea sa

200 de gospodării din Ciurbești, județul Iași, au fost deconectate miercuri seară, de la rețeaua de electricitate de un localnic. Omul vrea chirie pentru cei 6 stâlpi care se află pe proprietatea lui. Doar polițiștii l-au putut liniști.

 

 

Proprietarul terenului pe care se află stâlpii de electricitate se judecă de câțiva ani cu compania care furnizează curent electric. Omul vrea să i se plătească chirie pentru că 6 stâlpi sunt pe pământul lui. Aseară a deconectat întreg satul, iar lumea a ieșit în stradă să protesteze.

 

 

 

Deranjați de situație sunt mai ales proprietarii de magazine din comună. ”Am un spaţiu comercial şi sunt foarte indignată. S-a stricat un frigider de îngheţată, toată s-a topit. Nu pot să o pun la vânzare. Plus sala de la aparate nu a mers. Nu am putut face cafea, am fost nevoită ca la ora 17 să închid magazinul”, a spus la Digi 24 proprietara unui magazin.

 

Echipele de la E.ON au intervenit doar după ce scandalul a fost aplanat de polițiști. Satul a fost reconectat la rețeaua de electricitate după șapte ore.

 

 

(Sursa: digi24.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here