Un bărbat din Ciurea i-a amenințat pe polițiști cu drujba. “Vă tai picioarele!”

Un individ din comuna Ciurea a fost tri­mis în judecată pentru că i-a întâmpinat pe poliţiştii care veniseră la domiciliu său cu… drujba.

Florin Panţîru a fost defe­rit justiţiei de către Parchetul de pe lângă Judecătorie pentru o faptă comisă în noaptea de 2 spre 3 ianuarie 2016.

În acea noapte, poliţiştii din Ciurea au fost anunţaţi de către o tânără că fraţii ei mai mari se bat folosind cuţite, existând riscul de a se omorî unul pe celălalt. Trei agenţi de po­liţie au plecat spre locul faptei, fiind întâmpinaţi de mama celor doi bătăuşi. Unul dintre agenţi le-a spus fraţilor că, dacă mai fac scandal, îi vor duce la spitalul de psihiatrie, după care poliţiştii au ieşit din casă, fiind conduşi de mama celor doi scandalagii. La ieșirea din casă, agenţii l-au văzut pe Florin Panţîru cum vine spre ei cu o drujbă în mână. Tânărul a strigat către poliţişti: „Vă tai picioarele, vă omor!“.

„Iniţial, drujba aflată asupra inculpatului nu era în stare de funcţionare, însă Panţîru Florin trăgând sistemul de pornire, după 2-3 încercări, a reuşit să pornească motorul utilajului. În timp ce accelera motorul aparatului care scotea scântei, inculpatul Panţîru Florin continua să strige către poliţişti «vă tai picioarele, vă omor», îndreptându-se către ei, între tânăr şi agenţi fiind o distanţă de circa 5-6- metri“, se arată în rechizitoriu.

Panţîru s-a liniştit abia după ce unul dintre agenţi a tras focuri de armă în plan vertical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here