Numai să nu vrei, nu găsești de muncă în Iași…

Mai multe instituţii publice au lansat, în ultima săptămână, concursuri pentru recrutarea de personal.

Cele mai multe posturi sunt disponibile în sistemul medical. Printre angajatori se numără Spitalul „Sf. Spiridon“, care pune la bătaie opt locuri de muncă: trei asistenţi medicali, doi tehnicieni de radiologie, două infirmiere şi un secretar.

Alte şapte posturi sunt disponibile la Spitalul de Urgenţe din Paşcani (cinci asistenţi medicali, un referent şi un auditor).

Printre celelalte unităţi care angajează se mai numără Spitalul de Recuperare (o infirmieră şi un asistent medical), Spitalul de Copii „Sf. Maria“ (un asistent medical şef) şi Spitalul de Pneumoftiziologie (un registrator, un asistent şi o îngrijitoare).

În sistemul de învăţământ, principalii angajatori sunt Universitatea Tehnică „Gh. Asachi“ (trei administratori patrimoniu şi un analist) şi Universitatea „Al.I. Cuza“ (un administrator financiar şi un secretar).

Cinci concursuri au fost lansate de către Opera Naţională Română Iaşi, instituţie care vrea să angajeze trei şefi partidă (violă, percuţie şi clarinet) şi doi dirijori.

În mediul administrativ, instituţiile care vor să recruteze personal sunt primăriile din Miroslava(doi agenţi de pază, un consilier şi un şofer), Focuri (un inspector şi un referent), Dagâţa (un referent debutant) şi Schitu Duca (un muncitor).

Detalii complete despre fiecare job în parte pot fi consultate pe portalul guvernamental online de resort care poate fi accesat la adresa posturi.gov.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here