Un avocat beat a distrus o familie într-un accident la Granit!

După ce a consumat o cantitate însemnată de alcool, un avocat s-a urcat aseară la volanul maşinii sale dar, din păcate, prima sa oprire a fost în… spatele autovehiculului unui tânăr, care aştepta cuminte să se schimbe culoarea la semaforul din intersecţia de la Granit! Impactul dintre cele două autoturisme a fost atât de violent, încât bancheta din spate a maşinii tânărului a fost împinsă puternic în faţă, iar şoferul a fost găsit pe aceasta… Tânărul, care astăzi ar fi împlinit vârsta de 36 de ani, a fost scos cu greu din autoturism, de către pompierii de la descarcerare, fiind declarat decedat. De asemenea, soţia acestuia, aflată pe scaunul din dreapta, a fost prinsă şi ea între fiarele contorsionate, fiind dusă în comă la spital.

De partea cealaltă, autoturismul care i-a lovit, condus de avocatul Victor Ion Axinte, a mai parcurs, după impact, o distanţă de 180 de metri, a pătruns pe contrasens, şi s-a oprit într-un copac. Acul vitezometrului s-a oprit la… 155 km/h, aceasta fiind doar una dintre cauzele accidentului, cealaltă fiind consumul de alcool, un poliţist local, prezent la faţa locului, declarând că şoferul abia se putea ţine pe picioare în momentul în care i s-a pus fiola… Avocatul a scăpat doar cu o leziune craniană, prietena acestuia, aflată alături în maşină fiind nevătămată.

Victor Axinte a fost transportat imediat la spital, unde medicii i-au prelevat probe de sânge, iar zilele următoare sunt aşteptate rezultatele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here