Fiica unui moșier are un bust… zici că-i de fier

”Fabuloasa” săptămânii se numește Andreea Holicov și este fiica afaceristului Mihai Holicov. Ca mai toate mândrele de vârsta ei, Andreea este pasionată de fashion. Spre deosebire de alte pițipoance care rămân la stadiul de pus unghii cu gel, Holicoava s-a apucat și de studii în domeniu. Mai exact, aceasta studiază Modă – Design vestimentar la Universitatea de Arte George Enescu din Iași, fiind chiar membru activ în Asociația Stunților din cadrul universității.

N-ai cum să fii fashionistă și să nu fii dependentă de camera frontală a telefonului mobil. Andreuța e genul de duduță care iși face 20 de instantanee cât așteaptă la volan la culoarea roșie a semaforului. Are și cu ce se lăuda! Frumoasă e, dimensiunile bustului o ajută mult și mai are și Merțan, lucru de care se pare că e foarte încântată din moment ce ține neapărat ca în poze să se vadă sigla.

Tunată?

Căprioara nu ratează nicio șansă să se pozeze în costum de baie pentru a-și etala formele apetisante. Astfel de poze nu puteau fi admirate în trecut pentru că avea kilograme în plus, iar buzițele-i erau ceva mai subțirele.

Chiar daca așa pare, Andreea nu este ca restul pițipoancelor noastre.  Aceasta este o mare iubitoare de animale, în special cățelusi. Profilul ei de Facebook este înțesat de anunțuri cu animale fără adăpost și maltratate, în încercarea de a le găsi adăpost sau pentru a-i pedepsi pe cei care abuzează animăluțele lipsite de apărare. Ba mai mult, ea doneaza regulat portbagaje pline cu mancare adăposturilor de animale. Din acest punct de vedere, Andreea este un exemplu pentru noi toți.

Andrei VILICHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here