Ucrainenii au atacat Moscova

În noaptea de sâmbătă spre duminică, apărarea antiaeriană a Rusiei a respins un atac cu dronă asupra capitalei Moscova, conform anunțului primarului orașului, Serghei Sobianin. Atacul a avut loc în districtul Bogorodskoye, iar forțele de apărare aeriană au dejucat încercarea fără a produce daune sau victime notabile. Informațiile au fost comunicate de primarul Moscovei pe canalul său de Telegram, precizând că serviciile de urgență sunt la fața locului pentru gestionarea situației.

Ministerul rus al Apărării a confirmat, de asemenea, incidentul pe Telegram, declarând că apărarea antiaeriană a distrus o dronă ucraineană deasupra zonei Bogorodskoye în jurul orei locale 1:00 (22:00 GMT).

Este important să menționăm că informațiile nu au putut fi verificate în mod independent. Contextul general al conflictului arată că Rusia este implicată într-un război pe scară largă împotriva Ucrainei de mai bine de 20 de luni. Ucraina, în apărarea sa împotriva invaziei ruse, a efectuat bombardamente repetate asupra teritoriului rus. Totuși, numărul victimelor și pagubelor în Rusia pare să fie nesemnificativ în comparație cu decesele și daunele provocate de atacurile rusești în orașele ucrainene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here