Trei, Doamne, și toți trei condamnați!

De la o neînțelegere cu privire la un telefon mobil, trei tineri au ajuns în fața instanței și au fost condamnați…

Astfel, în urmă cu câteva luni, un tânăr de 18 ani, din localitatea Tansa, a fost sechestrat de niște amici, în casa unuia dintre cei trei și a mai fost și bătut cu un vătrai. Totul a pornit de la faptul că Marius P., victima, a fost solicitat de Cătălin Calancea să-l ajute la treburile gospodăreşti, cu promisiunea că va primi în schimb un telefon mobil. Beneficiarul a susținut apoi că Marius P. și-a luat singur telefonul, fără acordul său, iar „pentru a-l învăţa minte să mai ia lucruri ce nu-i aparţin”, acesta a fost dus în casa sa și legat fedeleș de Calancea și alți doi prieteni. După aproximativ o oră, victima a reuşit să scape din mâinile celor trei şi a anunţat Poliţia, cei fiind trimişi în faţa instanţei de judecată la mijlocul lunii noiembrie a anului trecut.

Magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus condamnarea lui Cătălin Calancea la o pedeapsă rezultantă de cinci ani şi trei luni de închisoare, pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Și Vasile Cărăuşu a primit doi ani şi şase luni de închisoare, cu suspendare, din același motiv, în timp ce Gheorghe Cobuleanu a fost condamnat la trei ani de închisoare, tot cu suspendare.

Decizia poate fi contestată la instanţa superioară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here