Transformatoarele și transformarea

Unde credeam noi că dom Relu s-o liniștit și își consumă agoniseala, iată că ne-am dat cu firma-n cap.

Omul nostru s-o afișat recent, în toată splendoarea, în spațiul destinat celor grei, care cu funcții, care cu distincții, spre mirarea multora ce-l credeau încă rezident în Dr. Vicol. Pe lângă faptul că o seamă aveți lipsuri la informațiile de știri, aflați mneavoastră că dom Relu nu mai e ce a fost. E și mai și.

Din surse bărboase am aflat precum că sus pomenitul e gata-gata s-o pună de o dezvoltare imobiliară gheboasă, nu mizilic ca de alde nimeni, și pentru asta ar fi fost dispus să-l aburce pe junele nostru edil și baron în barca din Podu Roș, indiferent de costuri.

Păi, e și normal, trebe oarece autorizății. Nu te pui la câteva zeci de miare când după investiție te alegi cu milionul. Așa că, dom Mișu, grație lui nea Relu și-mpreună cu el, ar fi fost la o șuetă de discuți cu to’arășu Orban, dar și pe o listă de discuții la nenea Bolojan, mai cu seamă că se mai vorbește și de nu știu câți primari care-s trup și suflet lui Fene, de pe vremea când era la butoane.

Toate bune, numai că nea omu bine făcut de la Cotroceni n-a cuplat la idee și mai așteaptă să vadă ce face cu guvernu. Adică, încă se joacă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here