TRANSFORMARE SPECTACULOASĂ. De la o tânără "dezgustată" de propriul corp, la Miss Bikini

O tânără supraponderală din Marea Britanie a luat decizia de a slăbi după ce s-a declarat pur şi simplu „dezgustată” de o poză de-a sa în bikini, scrie Daily Mail. Reuşita sa este cu adevărat uimitoare.

Becky Latham, o tânără de 32 de ani din Birmingham, avea în jur de 70 de kilograme atunci când a văzut o poză de-a sa în bikini şi s-a declarat dezgustată.

„Nu am mai avut încrederea de a purta costumul de baie până acum, când sunt în cea mai bună formă din viaţa mea şi sunt mândră că pot să arăt asta”, a declarat Becky.

După momentul de „ruşine”, tânăra a intrat direct în sala de gimnastică, unde a început să petreacă 5-6 zile pe săptămână. Apoi, ea a început să se antreneze cu greutăţi, alături de soţul ei.

„În momentul în care am început să ridic greutăţi am fost capabilă să ard caloriile mult mai repede. Apoi am început să citesc despre condiţiile de antrenament şi mi-am schimbat dieta. Până atunci obişnuiam să mă înfometez, de atunci am început să mănânc mai multe proteine, carbohidraţi şi chiar grăsimi”, a spus Becky.

După ce a slăbit 19 kilograme, tânăra a ieşit pe scenă, în faţa a sute de spectatori, pentru a defila la competiţia MIss Galaxy Universe, la secţiunea Bikini Diva.

„M-am simţit extraordinar pentru prima dată în viaţa mea şi am apreciat fiecare secundă petrecută pe podium”, a mărturisit tânăra.   Sursa: realitatea.net

 

{gallery}/galerie/iulie/11/miss{/gallery}

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here