TRAGEDIE. MOARTEA FULGERĂTOARE a actorului Cory Monteith a frânt inima iubitei sale, Lea Michele

Anunţul că actorul Cory Monteith a fost găsit mort în camera de hotel i-a întristat pe toţi cei care îl urmăreau în celebrul serial „Glee”. Una dintre cele mai afectate persoane de tragedie este iubita starului, Lea Michele.

 

Tânăra a transmis presei că este devastată de pierderea bărbatului pe care îl iubea.

 

Lea este pur şi simplu devastată, nimeni nu reuşeşte să o liniştească. Nu poate să accepte ce s-a întâmplat”, a declarat purtătorul de cuvânt al actriţei în vârstă de 26 de ani.

 

Cory Monteith, devenit celebru după ce l-a jucat pe Finn Hudson în serialul Glee, a fost găsit mort în camera sa de hotel de la The Fairmont Pacific Rim din Vancouver.

 

Poliţia canadiană nu a descoperit nicio urmă care ar putea să sugereze ipoteza unei crime, iar cauza decesului nu este deocamdată cunoscută.

 

Paramedicii care au răspuns la un apel telefonic efectuat la serviciile de urgenţă au descoperit trupul neînsufleţit al actorului Cory Monteith, în vârstă de 31 de ani, la Fairmont Pacific Rim Hotel din centrul oraşului Vancouver, a precizat Doug LePard, şeful Poliţiei din Vancouver, într-o conferinţă de presă.

 

Poliţia nu a făcut până acum nicio declaraţie oficială cu privire la cauza decesului.

 

Lea şi Cory erau împreună de 2 ani. Cei doi formau un cuplu şi în serialul „Glee”.

 

„Nu îmi mai amintesc cum era viaţa mea înainte ca el să îmi fie iubit. Nimeni nu mă cunoaşte aşa cum mă ştie Cory. Mă face să mă simt ca şi cum tot ce îmi doresc se va realiza. Pentru prima dată în viaţa mea pot spune că sunt fericită”, declară Lea acum câteva luni într-un interviu.

 

(Sursa: stirileprotv.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here