Tragedie în „Tudor Vladimirescu“. Un student s-a spânzurat după ce s-a certat cu prietena sa

UPDATE

 

Cristian era student  şi repeta anul al II-lea, la Facultatea de Construcţii, şi nu a lăsat vreun bilet de adio prin care să-şi explice teribul gest la care a recurs. Colegii lui susţin că tânărul avea o prietenă pe care o iubea la nebunie şi cu care se certase la începutul săptămânii trecute.

 

Cadavrul băiatului a fost descoperit abia după trei zile de la deses, chiar de către colegul său de cameră. Acesta din urmă fusese plecat acasă şi l-a lăsat pe Cristian singur în cameră. 

 
Un tânăr de 22 de ani, student în anul al III-lea la Facultatea de Construcţii şi Instalaţii din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi“ a fost găsit spânzurat, ieri, de către un coleg. 

Marcel Miron era originar din Tecuci şi, potrivit unor colegi de cămin, se certase cu prietena sa zilele trecute. Trupul său neînsuflţit a fost găsit chiar de colegul său.

 

Nu s-a stabilit cu exactitate ziua în care studentul a ales să-şi pună capăt zilelor. Autorităţile estimează, totuşi, că tânărul era mort de cel puţin o zi în momentul în care a fost găsit de colegul de cameră.

„Am fost sesizaţi cu privire la moartea unui tânăr de 22 de ani. Colegii mei s-au deplasat la faţa locului pentru a efectua verificări, efectuându-se cercetări pentru moarte suspectă. Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei“, a declarat Alexandru Chelaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here