Televiziunile din România FORȚEAZĂ LIMITELE telespectatorilor. Se pregătește lansarea unei emisiuni cu și despre CUPLURILE DE GAY

Televiziunile sunt într-o permanentă luptă pentru supremaţie, pentru fiecare punct de rating care se traduce prin încasări substanţiale. Prins în hora unei competiţii dure, PRO TV forţează limitele de înţelegere şi de permisivitate ale românilor şi lansează pe piaţă o provocare şocantă. Conform unor surse din interiorul televiziunii din bulevardul Pache Protopopescu, echipa PRO pregăteşte o emisiune-concurs – “Patru nunţi şi-o provocare” – , la care va participa şi un cuplu de homosexuali! Debutul noului concept este anunţat pentru sfârşitul lunii august.

 

 

Asta, da provocare! pare să-şi fi spus cei care au gândit şi mai apoi au pus în scenă detaliile emisiunii care, cu siguranţă, va şoca şi va aduce în prim-plan viaţa cuplurilor de homosexuali. Şi asta, pentru că, după ce etapa preselecţiilor naţionale s-a încheiat, juriul a decis ca în cursa pentru premiul cel mare – o nuntă de vis, urmată de o lună de miere de neuitat organizate de trustul Media Pro -, să rămână patru cupluri. Astfel, au rămas în finală trei cupluri heterosexuale, formate din mire şi mireasă, şi, se pare, unul mai puţin obişnuit, format din doi bărbaţi, homosexuali, care vor să-şi unească destinele fără să le pese de prejudecăţile românilor neobişnuiţi cu astfel de show-uri. “Scenariul emisiunii cuprinde, pe lângă secvenţe care să contureze viaţa respectivelor cupluri (cum s-au cunoscut, ce i-a legat unul de celălalt, momente fericite sau mai puţin reuşite din viaţa lor, povestea lor în general) şi oficierea unor cununii de către preoţi”, ne-au dezvăluit surse din cadrul PRO TV.

Au adus preot din străinătate

Aceleaşi surse ne-au precizat: “În cazul celor trei cupluri formate din femei şi bărbaţi, nu au existat probleme în a colabora cu Biserica Ortodoxă Română, însă când a fost vorba să-i cununăm pe cei doi homosexuali, ne-am lovit de un refuz categoric. Biserica nici nu a vrut să audă! De aceea, pentru bunul mers al emisiunii care putea fi în pericol de a fi dată peste cap, am adus, din zona Marii Britanii, o preoteasă de o altă confesiune, care a oficiat slujba. Totul s-a desfăşurat pe malul Lacului Buftea, chiar pe platourile de filmare, unde cei doi homosexuali au fost cununaţi”. Cum vor primi românii noul concept – inspirat din Occident şi de peste Ocean, unde două lesbiene au luptat pentru premiul cel mare într-un concurs similar -, vom afla la sfârşitul lunii august, când este programat primul episod al emisunii “Patru nunţi şi-o provocare”. În cazul în care homosexualii vor fura inimile juriului şi vor obţine mai multe puncte decât concurenţii lor heterosexuali, organizatorii concursului vor trebui să găsească o ţară în care legislaţia permite oficierea şi în actele civile a căsătoriei între două persoane de acelaşi sex, pentru ca, astfel, cei doi iubiţi să-şi poată primi premiul cel mare.

Mircea Solcanu şi Leonard Miron, cei mai cunoscuţi gay din televiziune

Până acum, în România, puţine persoane publice au recunoscut că sunt gay sau lesby. În urmă cu ceva timp, Mircea Solcanu a anunţat public, chiar în timpul uneia dintre emisiunile pe care le prezintă alături de Cabral, la postul Acasă TV, că este homosexual. Apoi, într-o ediţie a emisiunii “Hapy Hour” (PRO TV) el a anunţat că are un nou iubit, a cărui identitate a preferat însă să o ţină secretă. În timp ce Solcanu îşi vede mai departe de emisiunile lui, fără să fi lăsat vreodată să se înţeleagă că ar fi persecutat din cauza orientării sale sexuale, Leonard Miron, fost angajat al TVR, a înfierat conducerea televiziunii publice pe motiv că l-ar fi pus pe liber tocmai din cauza faptului că este homosexual.

“M-am plictisit să mă justific de ceea ce fac în pat în faţa unei adunături de falşi juraţi cu paşapoarte europene, dar mentalitate de gulag. Ei da, şi ce dacă iubesc cu aceeaşi pasiune de mai bine de 10 ani acelaşi bărbat? Cred că ar fi cazul să nu se uite că «poponarul» vorbeşte vreo 4 limbi străine, că «homalăul» are un masterat, un doctorat şi vreo 3 diplome prin buzunare, că «pidosnicul » chiar ştie să lucreze într-o echipă de televiziune şi să facă performanţă…”, reacţiona Miron la puţină vreme după ce fusese concediat de TVR.

 

(Sursa: libertatea.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here