Televiziune amendată de CNA pentru discuţiile despre VIAŢA SEXUALĂ a Simonei Halep

FOTO: fanatik.ro

Discuţiile despre viaţa sexuală a Simonei Halep, dar şi alte emisiuni cu probleme de limbaj i-au adus postului Antena Stars o amendă de 30.000 de lei din partea CNA.  

 

Membrii Consiliului s-au arătat revoltaţi de faptul că televiziunea trustului Intact a făcut un subiect de emisiune din faptul că sportiva ar trebui sau nu să fie activă pe plan sexual pentru a face performanţă în tenis, scrie paginademedia.ro.

 

„E o televiziune unde incultura şi prostul gust îşi fac treaba. Nu ştiu ce am putea să le cerem, când ei asta îşi propun”, a spus Radu Călin Cristea, membru CNA.

„Mi se pare odios faptul că se vorbeşte despre când trebuie să facă sex Simona Halep”, a declarat Dorina Rusu, un alt membru CNA.

„Nu se poate sa vorbeşti o emisiune intreagă despre cât sex face Simona Halep”, a spus şi Radu Herjeu, membru CNA.

 

În emisiunea Agentul VIP, din 20 ianuarie 2015, s-a vorbit despre viaţa sexuală a Simonei Halep. Titluri afișate pe ecran: EXCLUSIV; Halep, început de an dezastruos; Motivul eșecului de la ultimul meci; Cariera, distrusă de viața amoroasă?; Succesul depinde de o viață sexuală activă?;

Cristian Brancu, realizatorul emisiunii: „În această seara vom pune întrebarea, foarte interesantă și foarte puternică – oare, căderea Simonei Halep are legătură cu o neîmplinire la nivel amoros, la nivel sexual, în sensul în care abstinența să fi adus-o pe Simona Halep acolo unde este? Pentru că există teorii care spun că, pentru femei, un act amoros înainte de o competiție importantă poate să însemne un plus de energie și determinare. La bărbați, cică, este invers.”

 

 

(Sursa: paginademedia.ro)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here