Tânăr din Pașcani arestat preventiv în Anglia, după ce ar fi participat la o dublă crimă!

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din Pașcani, alături de un bărbat de 45 de ani din Motru-Gorj, sunt acuzați de dublă crimă în Anglia! Cei doi au fost arestați preventiv sub acuzația de omor. Aceștia ar fi ucis doi bărbați într-o casă din Bristol. Ionuț Valentin Boboc, tânărul de 21 de ani, este din Pașcani.

Al doilea bărbat este Iacob Bebe Cherș, în vârstă de 45 de ani din Motru-Gorj, maestru de arte marţiale, unul dintre primii sportivi români care au avut perfomanţe la nivel international. Cunoscuții  îi spun ”Sensei”.

Conform presei din Marea Britanie, Mirror și Bristol Live, vecinii celor doi bărbați care au fost uciși au alertat Poliția, după ce au simțit miros de cadavru din locuința acestora.

Ancheta a început pe 12 septembrie. Polițiștii au descins în casa de pe Wood Street, iar în câteva ore a fost format un cerc de suspecți din care făceau parte românii Iacob Bebe Cherș și Ionuț Valentin Boboc, alături de un bărbat de 37 de ani și de o adolescentă de 18 ani. Tânăra este iubita lui Ionuț Valentin Boboc  și  e din  Gâștești.

Toți patru au fost arestați, însă tânăra și bărbatul de 37 de ani au fost puși în libertate după câteva ore, fără a fi acuzați.

Presa din Anglia a mai specificat faptul că principalii suspecți au fost audiați separați și au avut la dispoziție traducători.

Inculpații, tânărul din Pașcani și bărbatul de 45 de ani,  au ajuns în faţa Curţii Magistraţilor din Bristol, sub acuzația că au ucis doi cetățeni, pe Fahad Hossain Pramanink și încă un bărbat care nu a fost identificat până în acest moment.

Iacob Bebe Cherș, acuzat acum de dublă crimă, și-a deschis, cu ceva vreme în urmă, un bar, la Motru, pe care l-am numit „La Sensei”. Localul a fost închis, anul trecut, din cauza declanșării pandemiei, iar fostul patron a plecat la muncă în Anglia.

Acesta a fost antrenor de unifight și era apreciat printre tinerii practicanți de arte marțiale din judeţul Gorj.

Sursa: newspascani.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here