Tabără de muncitori pakistanezi din Brăila, infectată cu COVID-19. În timpul liber, sezonierii NU ar fi respectat regulile interne

Femeia de 38 de ani confirmata cu coronavirus la Timisoara, aflata in izolare la domiciliu dupa o vizita in Italia, a fost preluata de echipa speciala a ISU Timis si transportata in conditii de maxima securitate la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes. Vineri, 28 Februarie 2020 . DANI AMARIEI / MEDIAFAX FOTO

8 cazuri de infectie cu noul coronavirus au fost confirmate, la inceputul acestei saptamani, intr-o tabara in care se afla aproximativ 100 de muncitori pakistanezi, angajati ai firmei de constructii „Tancrad”.

Tabara se afla pe teritoriul comunei brailene Vadeni.

Potrivit unor surse, pakistanezii ar fi iesit din tabara unde se afla cazati si ar fi mers la cumparaturi in Galati, desi acest fapt le-a fost interzis. Acestia nu aveau voie sa paraseasca localitatea Vadeni.

Prefectul Catalin Boboc a precizat faptul ca muncitorii sunt cooperanti si respecta izolarea. In caz contrar, ar putea fi emis un ordin de carantinare a obiectivului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here