Suplimentele cu vitamine și minerale ingrașă ?

Am auzit de multe ori discuții pe marginea suplimentelor alimentare cu vitamine și minerale. În special în rândul doamelor, există ideea preconcepută că aceste suplimente pot duce la acumularea kilogramelor nedorite. Nimic mai fals.

Vitaminele sunt substanțe organice cu rol esențial în desfășurarea funcțiilor vitale ale organismului. Principalele roluri ale vitaminelor sunt:

  • Constituirea unei bariere de apărare la nivelul mucoaselor și creșterea rezistenței la infecții;
  • Metabolismul proteinelor, glucidelor, lipidelor și mineralelor;
  • Procesele de oxidare
  • Aterogeneza

De ce nu îngrașă vitaminele ?

Consumând suplimente pe bază de vitamine și minerale, nu facem decât să-i oferim organismului nostru doze mai mari de nutrienți, ceea ce va conduce la o mai buna funcționare a tuturor sistemelor din corp. Astfel, metabolismul va funcționa la rândul său mai eficient și va produce arderi mai intense. Deci, contrar a ceea ce se crede, consmul de suplimente cu vitamine și minerale va conduce la slăbire și nu la îngrășare.

În plus, având un rol hotărâtor în sinteza hormonilor care induc senzația de foame (insulina, leptina si cortizolul), vitaminele si mineralele pot scădea senzația de foame, ceea ce poate conduce din nou la scăderea în greutate.

Fit4Pro îți propune o selecție de suplimente pe bază de vitamine și minerale de calitate, pentru ca tu să fii mereu în formă :

Gold Vita-Min Anti-Ox Super Sport este o formulă de antioxidanți foarte importanți pentru sportivi (ANTI-OX POWER blend), vitamine (Pure Way-C, complex B, acid folic, vitamina anabolică D) și aminoacizi chelați Albion (VITA-MIN POWER complex), ce contribuie la menținerea unei stări bune de sănătate. Aceasta formulă este îmbogățită cu formula patentată AstraGin. Acțiunea celui mai nou produs creat in laboratoarele Olimp este bazată pe un complex de antioxidanți – ANTI-OX POWER blend- creat special pentru sportivi și pentru persoane foarte active fizic.

VITA-MIN MULTIPLE SPORT este o combinație complexă de vitamine, extracte din plante și minerale ușor absorbabile. Această combinație oferă organismului nutrienti esențiali, mai ales în timpul unui efort fizic intens. Pentru organismul unui atlet mâncarea este sursa primara de materiale constructive (proteine) și energie (zaharuri și grăsimi). Alege un supliment cu vitamine complet pentru a obține rezultatele așteptate la sală.

Antrenează-te eficient, hrănește-te și hidratează-te corect pentru ajunge acolo unde îți dorești. Suplimentele alimentare Fit4Pro te sprijină zi de zi pentru ca tu să ajungi rapid la forma fizică ideală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here