Supărare mare în PNL în plină pandemie. Liberalii vor ședință de URGENȚĂ din cauza lui Rareș Bogdan

În plină criză provocată de pandemia de COVID-19,  și PNL stă pe un butoi cu pulbere.

E supărare mare în partidul condus de Ludovic Orban din cauza atacurilor foarte dure la adresa Guvernului din partea prim-vicepreședintelui PNL, Rareș Bogdan.

La momentul transmiterii acestei știri, liberalii stabilesc datele pentru convocarea unei ședințe de partid, astfel încât să se pusă capăt tensiunii la nivel înalt din PNL, au precizat surse politice pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Ultima picătura care a umplut paharul în PNL este atacul din weekend adus de europarlamentarul Rareș Bogdan.

Rareş Bogdan a criticat Guvernul Orban și a acuzat Ministerului Afacerilor Externe că ,,s-a spălat pe mâini” pe tema situației românilor aflați în Diaspora, la muncă, în plină pandemie.

Vă reamintim că și ultima ședință PNL a fost cu scântei. În cadrul Biroului Politic Naţional al PNL, de la sfârșitul lunii aprilie, spiritele liberale s-au încins, asta pentru că mai mulţi lideri din afara Guvernului au avut o mulţime de nemulţumiri legate de deciziile unor miniştri şi de comunicarea publică a acestora.

Unul dintre cei mai vocali critici a fost prim-vicepreşedintele Rareş Bogdan, care a criticat miniştrii pentru lipsa unor soluţii economice concrete pentru depăşirea blocajului actual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here