ONE RESIDENCE, cea mai atractivă ofertă de apartamente a momentului

Dezvoltatorul anunță finalizarea lucrărilor de consolidare a terenului, turnarea plăcii ce acoperă parcarea subterană, urmând ca până la sfârșitul anului construcția să depășească stadiul lucrărilor de structură @La începutul lui 2021 apartamentele vor fi date în folosință

Lucrările la proiectul imobiliar One Residence din Tătărași avansează rapid. În cele două luni scurse de la demararea lucrărilor a fost realizată cea mai importantă componentă a proiectului: consolidarea versantului.Lucrările de consolidare realizate de dezvoltator aduc un plus de siguranță comunității din zona esplanadei Oancea întrucât prin stabilizarea versantului se oferă un grad mai ridicat de securitate tuturor imobilelor învecinate cu One Residence. Soluția tehnică a proiectului nu a fost gândită individual, doar pentru stricta necesitate a imobilului ce urmează a fi edificat, ci s-a raportat la întreaga zonă adiacentă, dezvoltatorul asumându-și o investiție costisitoare pentru beneficiul comunității din zona esplanadei.

Astfel, lucrările de consolidare au constat în turnarea a peste 200 de piloți cu adâncimea de 17 metri fiecare. În primă fază au fost realizați 95 de piloți de incintă cu adâncimea de 17 metri pentru stabilizarea perimetrului imobilului după care, de la cota -5,60 metri față de cora 0 a terenului, au fost turnați 110 de piloți de fundație cu o adâncime de 17 metri care stabilizează versantul și vor susține structura imobilului. Astfel, adâncimea de turnare a betonului pentru stabilizarea versantului a fost de 22,6 metri de la cota zero a terenului. Toate aceste lucrări au fost executate sub directa coordonare a celor mai renumiți experți ieșeni în domeniu: profesor Dorel Plătică și inginer geotehnician Dan Ștefanache.

În următoarea etapă se va demara construcția efectivă a clădirii, urmând a fi realizat nivelul subteran al clădirii care va avea destinația de parcare pentru clienții One Residence. Dezvoltatorul estimează structura clădirii va fi finalizată până la finalul acestui an, urmând ca în prima jumătate a anului viitor proprietarii să se poata muta în imobil.  Lucrările se desfășoara în condiții de maximă siguranța, respectând cu strictețe regulile impuse de pandemia coronavirus.

ONE Residence, căminul perfect și cea mai bună investiție imobiliară a momentului

One Residence este situat în zona esplanadei Oancea, aproape de cele mai importante centre comerciale (Iulius Mall – 5 minute, Palas Mall – 10 minute), școli și grădinițe, centre medicale, spitale și stații ale mijloacelor de transport în comun.  Complexul va fi alcătuit din apartamente dispuse pe mai multe tronsoane, cu una, două sau trei camere, cu suprafețe cuprinse între 29,8 mp și 72,5 mp, fiind astfel perfect pliabile tuturor nevoilor, dorințelor și gusturilor în materie de design și organizare a spațiului.

Apartamentele din One Residence pot constitui de asemenea o investiție sigură pentru viitor, întrucât apropierea de campusul studențesc Tudor Vladimirescu facilitează cu ușurință închirierea acestora.

 Imobilul va avea structură cu diafragme de beton armat, compartimentări din cărămidă, termosistem de 10 cm, lifturi rapide și silențioase Kleeman, băi complet mobilate și dotate cu cabină de duș, cadă sau jacuzzi, balcoane închise, tâmplărie tripan Rehau, iar fiecare locuință va putea beneficia de loc de parcare subteran sau suprateran cu sistem de control access.

Fiecare apartament este proiectat în detaliu, atenția fiind îndreptată către eficientizarea spațiului din locuință, punând astfel în valoare fiecare colț al casei, fără a avea spații nule. Pentru a reda o atmosferă modernă și reconfortantă, apartamentele vor dispune de finisaje de lux, realizate cu materiale din game de top care aparțin unor furnizori renumiți ai pieței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here