Suntem mândri și-n Banat! Cati a emigrat

Săptămâna aceasta, în plin post, redacția noastră mărturisește  că a păcătuit.  Numai Necuratu’ putea scoate în cale așa o ispită care să ne ducă cu gândul la „păcatul rușinos”. Cati Emanuela, căci așa se intitulează pe Facebook, este făptura care ne-a  făcut să devenim confuzi și s-o luăm pe căi greșite.

Originară din Iași, mirobolanta Catiușa, probabil sătulă de claxoane și tamponări cauzate pe Copou, a luat drumul Timișoarei. Nu  știm ce face la Timișoara, exceptând cauzarea accidentelor, da’ sigur face bine. Ea zice că este din Iași, dar noi presupunem că are alte rădăcini. Noi, adică neamurile lui Sherlock Holmes, am observat că relieful corpului nu este unul specific spațiului carpato-danubiano-pontic, ci mai degrabă Americii de  Sud.

Cati spune așa: „să nu uiți să îi spui în fiecare zi cât de frumoasă e și cât de mult o iubești, așa n-ai s-o pierzi niciodată”, așa că domnilor, știți ce aveți de făcut. Fabuloasa Emanuela mai spune că adevărata frumusețe se află înăuntrul ei. Nu putem decât să ne imaginăm cât e de frumoasă pe interior  având în vedere  exteriorul „de mare angajament”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here