Stareţul Chirikion de la mănăstirea S(fr)ecu: una vorbeşte, alta f…umează

Fiind el mare creştin, familist, moralist şi restul gargarei, primarul pitic Chirica a făcut recent oleacă de valuri scorţoase în lighean, cerînd interzicerea, prin hotărîre de Consiliu Local, a reclamelor pentru serviciile de video-chat, amplasate pe spaţiile publice. Adică reclamele pentru fetele / tantele dezbrăcate care fac, pe bani, mai mult decît striptease pe net.

Numai naivii care cred în Imaculata Concepţie & Percepţie a micului leorbăitor Chiri’ n-au buhnit în rîs, auzind sobra umflare verbală a guşii chiricăiste. Restul, sătui pînă peste cap de schelălăielile continue ale acestui lup moralist de buzunar, s-au prăpădit de rîs, ştiind ce-i poate chelea acestui casanov de cartier, cu ambalaj de Birlic şi pretenţii de Tom Cruise.

Aşteptăm cu mare interes ritoasele poziţii ale piticului primărezo-casanovic (poziţii  publice şi verbale, nu altfel ) în cîteva cestiuni extrem de importante pentru electoratul creştinez ieşean : abstinenţa alcoolică şi sexuală, lupta contra şpăgilor masive, mascate în daruri de nuntă & cumătrie, interzicerea dezmăţului greţos al milionarilor din domeniul construcţiilor de blocuri etc.

Sper că vă e clar : micul Napoleon primărez nu bea, face sex doar în zilele cu cruce mov sau roz,  nu ia şpăgi sub formă de dar de nuntă / cumătrie şi n-are nimic de-a face cu mafia milionarilor din domeniul imobiliar. Aaa, şi în loc de cîine, are la vilele lui cîte un lup polar roşu cu dungi galbene, care mănîncă numai iarbă şi  bea doar apă plată cu lămîie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here