Stand up drama cu Sorin Poclitaru și Cosmin Vaman la Bolta Rece!

Pe 7 decembrie 2023, de la ora 19.00, la restaurantul Bolta Rece din Iași va avea loc un spectacol de stand up susținut de cunoscuții Sorin Poclitaru și Cosmin Vaman.
Vă invităm la o seară plină de râs și bună dispoziție la evenimentul de 𝐒𝐭𝐚𝐧𝐝 𝐔𝐩 𝐃𝐫𝐚𝐦𝐚! Experimentează momente de umor autentic cu artiști talentați care vor aduce zâmbetul pe buzele noastre. O atmosferă relaxantă, râs fără restricții și povești amuzante te așteaptă. Pariul lor e simplu: dacă nici nu râdeți și nici nu plângeți, vă dăm banii înapoi și ne cerem scuze. E clar că lucrați la ANAF. Caz în care putem întreba doar „Care bani?” Biletele sunt limitate, așa că nu rata șansa de a te bucura de o seară memorabilă! Rezervă-ți locul acum și pregătește-te pentru o doză sănătoasă de râs! Pentru rezervări sunați direct la restaurant: 0752.589.881”, arată organizatorii evenimentului!

Sorin Poclitaru nu e un om comod. E mereu un controversat, un om care stârnește discuții și lasă întrebări să se nască, pe unde trece. Om care refuză cu încăpățânare înrolarea în orice ligă, orice uniune, orice bisericuță a scrisului românesc. Și e totuși omul pe care cântă cei mai mulți folkiști din țara asta. Sau rockeri. Sau orice gen de cantautori care găsesc în poezia lui Poclitaru, muzica pe care doar o transcriu. Un om care refuză lucrul cu librăriile, cu toate că a scos de curând cea de-a 28 a carte. Este omul de un umor sănătos, țărănesc, puternic, cu rădăcini în școala moldovenească de râs, care reușește să îmbrace râsul în lacrimi și lacrimile în zâmbete. Pe 7 decembrie vine la Bolta Rece împreună cu Cosmin Vaman, un folkist care-i pare frate. Că unde altundeva ar fi mai binevenit decât acolo, să-și lanseze noua carte, „Dragoste cu dedicație” !?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here