Spitalul Sf. Maria are un nou manager. Radu Terinte e out!

Managerul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Sf. Maria, Radu Terinte a fost înlocuit astăzi din funcție. Mandatul lui Terinte la conducerea spitalului a expirat, iar Consiliul Județean a numit un manager interimar pentru o perioadă de șase luni, în persoana economistului Mihai Corneliu. Noul manager interimar a condus timp de patru ani Spitalul Județean de Urgență Mavromati din Botoșani. Prin aceeași dispoziție, Consiliul de Administrație a Spitalului Sf. Maria a fost împuternicit să pregătească procedurile pentru concursul de manager.

Președintele CJ, Maricel Popa spune că decizia nu a fost una ușoară și că are încredere că noul manager va face performanță. ”Am ales cu mintea, nu cu inima. Am optat pentru competență și performanță. Domnul Mihai Corneliu a fost managerul Spitalului Județean din Botoșani, un spital comparabil cu Spitalul Sf. Spiridon, cu aproximativ 1500 de paturi. A implementat 12 proiecte cu finanțare europeană și unul cu finanțare de la Banca Mondială la Spitalul din Botoșani. L-a preluat cu câteva milioane de euro datorii, iar când a plecat spitalul avea în conturi 5 milioane de euro și zeor datorii. Noi la Sf. Maria avem de implementat un proiect greu care trebuie gestionat de cineva cu experiență în domeniu. Pentru mine Sănătatea este o prioritate și de aceea doresc să avem oameni capabili la conducerea spitalelor, care să facă performanță” a declarat telefonic Maricel Popa

Noul manager a participat astăzi la o ședință comună cu președintele Maricel Popa și ceilalți manageri de spitale din subordinea Consiliului Județean, urmând ca în zilele următoare să preia efectiv funcția de la predecesorul său, Radu Terinte.

1 COMENTARIU

 1. Hai ca la Sf. Maria mai inteleg, dar despre cazul Spiridonului nu vorbeste nimeni?
  Ma, voi sunteti nebuni? Chelaru Liliana manager la Spiridon?
  Voi va faceti ca nu stiti cine este asta, o golancă mincinoasă care se laudă prin tot tîrgul ca rezolva dosare pe la parchete.
  O haimana, nevasta unui derbedeu, Relu Chelaru, lingaul gruparilor mafiote cu fete la produs!
  Voi chiar ati innebunit? Întrebati doctorii din Spiridon sa vedeti cine e nebuna asta. Chiar aici am ajuns? Sunt susținute toate
  haimanalele? Chiar va bateti joc de Spitalul Spiridon, cel mai mare din Iași?
  Asta-i sora lui Gabriel Palade. Și de asta va faceti ca nu stiti nimic? Va povestesc eu saptamana viitoare, ca acum sunt pe fuga! Pa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here