fbpx
21.1 C
Iași
marți, aprilie 13, 2021
Acasă Ultima ora Soțul Biancăi Drăgușanu, ridicat de mascați! Acuzațiile pentru Alex Bodi sunt deosebit...

Soțul Biancăi Drăgușanu, ridicat de mascați! Acuzațiile pentru Alex Bodi sunt deosebit de grave

DIICOT și Poliția Română au declanșat miercuri dimineață mega-percheziții pentru destructurarea unor rețele de trafic de persoane, cămătărie, trafic de droguri de mare risc.

Printre cei vizați de ancheta procurorilor s-ar afla, se află și Alex Bodi, soțul Biancăi Drăgușanu, care a fost ridicat de mascați.

Astfel, miercuri dimineață, procurorii DIICOT au descins la 23 de adrese din opt județe – Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea. Obiectivul fiind destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism. Rețeaua era condusă de locotenentul unui interlop celebru, arată DIICOT.

Fetele racolate de interlopi erau puse să se prostitueze în cluburi de noapte, unele dintre ele fiind violate, iar altele, vândute.

Printre persoanele aduse la audieri la sediul DIICOT Craiova se numără și Alex Bodi, soțul Biancăi Drăgușanu, dar și Adrian Tâmplaru, unul dintre liderii lumii interlope din Sibiu. Cei doi au o relație foarte apropiată, Tâmplaru fiind nașul de cununie al lui Bodi, care a mai fost căsătorit de două ori înainte. Din precedentele relații, musculosul soț al Biancăi Drăgușanu are două fetițe.

Lovitură pentru crima organizată

Periculosul interlop Adrian Tâmplaru, i-a fost părinte spiritual lui Alex Bodi la cea de-a doua căsătorie. Cei doi au dezvoltat în ultimii ani o relație foarte apropiată, dovadă numeroasele fotografii împreună din vacanțe, postate pe rețelele de socializare, scrie Gândul.

Din datele existente s-a stabilit că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de un membru marcant al lumii interlope (grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), suspectul în cauză (unul dintre locotenenții interlopului), în timp ce era într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alți trei deținuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor.

Sub coordonarea liderului, s-au pus bazele unei grupări infracționale specializate în principal în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism și în secundar în șantaj (consecință a plății unor taxe de protecție).

Gruparea infracțională a racolat alți 12 suspecți, împreună cu care au recrutat și alte victime, le-au transportat și adăpostit în Occident (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveția, Austria) și le-au constrâns să practice prostituția în favoarea lor, în diverse cluburi de noapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here