Sorin Bocancea : obraz penal de ciubotă, cu tichie de rector

 

Fiindcă mi-i scîrbă de turma lătrăilor cleioşi care agită steagul tarabei universitare numite ” Petre Andrei ” ( sorry, nea Piki ), o să rezum cît mai pe scurt ultimele probe de nesimţire publică ale ex-rectorului S. Bocancea, arestat & condamnat la închisoare cu executare : ” Jandarmeria e compromisă „ ; „ Oare cum se simte Maria Grapini cînd pronunţă sau scrie cuvîntul « prost » ? „ ; ” Alina Mungiu a vrut să se înfrupte din conţinutul sloganului anti-PSD. A reuşit. A ajuns în forma maximă de muiere „. Pauză de greaţă.

Cînd un arestat şi condamnat la închisoare cun executare ( pentru complicitate la fapte de corupţie ) semnează, cu poză pe Facebook, pentru proiectul de lege ” Fără penali „, şi dă zilnic lecţii de morală, ce-i poţi spune unui asemenea reziduu moral ? Că jandarmeria e compromisă, dar el, intelighentul şi  moralistul nulii, e de şapte ori mai compromis ? Că Grapini nu se simte cînd scrie despre proşti, dar el e porceşte de nesimţit cînd vorbeşte / scrie despre penali ?

Sau mai bine să aşteptăm eventuala ieşire din puşcărie a condamnatului Bocancea Sorin. Oare rectorul de pîrnaie va povesti cu acelaşi avînt felul în care s-a înfruptat el însuşi din conţinutul sloganului de mahala pe care îl aruncă, ca un mîrlan în costum ce e, înspre Alina Mungiu ? Ori dl rector dorsal va scrie pe FB doar despre felul în care colegii de celulă i-au dat ocazia să ajungă ” în forma maximă de muiere ” ?

Îi urăm deci domnului rector dorsal înmuiere plăcută, plus tradiţionalul ” Hai liberare ! „. În trei ani şi restul zile / Vin şi hainele civile.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here