Sofia Vergara, apariţie foarte sexy la un eveniment caritabil. De ce s-a uitat toată lumea la picioarele ei

Dacă de obicei faimosul ei posterior său şi mai faimosul decolteu atrag toate privirile, de data aceasta Sofia a făcut ravagii cu o pereche de pantofi spectaculoşi.

 Vedeta din „Modern Family” a participat ieri seară la gală caritabilă dedicată copiilor străzii, „Discover Many Hopes”, la New York.

Cu această ocazie, actriţă columbiană a purtat o rochie creion gri, foarte sexy. Creaţia vestimentară nu doar că a avut un decolteu adânc, care i-a pus din plin în evidenţă bustul sexy, dar şi decupaje pe laterală, care au atras atenţia asupra taliei ei subţiri.

Deşi rochia i-a subliniat formele de invidiat, cei prezenţi au privit vrăjiţi pantofii vedetei.

Sofia a purtat o pereche de pantofi Christian Louboutin, acoperiţi cu cristale. Atât decoraţiile strălucitoare, cât şi tocurile foarte înalte i-au asigurat vedetei o apariţie memorabilă.

Din păcate, actriţă n-a lăsat pantofii să fie singurul accesoriu de impact al ţinutei şi şi-a încărcat look-ul, din punctul nostru de vedere, cu o pereche de cercei supradimensionaţi, acoperiţi cu pietre strălucitoare şi cu o brăţară la fel de strălucitoare.

Ce părere ai despre pantofii Sofiei? Crezi că are prea multe accesorii strălucitoare sau nu?

Sursa: perfecte.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here