Șocant! În Republica Democrată Congo femeile sunt violate, maltratate și omorâte. 420.480 de violuri în fiecare an. Lumea e îngrozită

Situaţia alarmantă în Republica Democrată Congo, unde zeci de femei sunt violate zilnic. Mai mult, acestea sunt maltratate fizic şi batjocorite zilnic. Imaginile cu mai multe tinere bătute în ultimul hal au speriat pe toată lumea.
 

” Membrii comunităţii internaţionale să vină să ne viziteze. Trebuie să ne protejăm umanitatea. Noi suntem răspunzători pentru ea.”, scrie un blogger.

 

 

„Opinia publică condamnă crimele şi măcelul din Congo. „

 

 

Imaginile care circulă pe internet sunt de-a dreptul uluitoare. După ce sunt violate, multe dintre femei sunt omorâte din cauza torturii.

 

 

Ele sunt bătute cu brutalitate şi după ce sunt violate, „criminalii” le înfig un ţăruş în organele genitale.

Studiu: 48 de femei sunt violate în fiecare oră în Congo. 1.162 de femei sunt violate zilnic în Republica Democrată Congo, potrivit unui studiu publicat în revista de specialitate „American Journal of Public Health”. Asta înseamnă că aproape în fiecare minut, o femei este violată în Congo. În total, asta înseamnă 420.480 de violuri pe an.

Potrivit Programul Naţiunilor Unite pentru dezvoltare umană, Repubilca Democrată Condo se află pe ultimul loc.

Clasamentul este încheiat de Republica Democratică Congo, cu 280 de dolari venit naţional brut de persoană şi o speranţă de viaţă de 48,4 ani. Antepenultimul şi penultimul loc le revin tot unor state africane, Burundi şi Niger.

Republica Democrată Congo numită și Congo-Kinshasa este o țară din centrul Africii, a doua ca suprafață de pe continent. RD Congo are ca vecini Republica Centrafricană și Sudanul de Sud la nord, Uganda, Rwanda, Burundi și Tanzania la est, Zambia și Angola la sud și Republica Congo la vest.

 

(Sursa: cancan.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here