ȘOC! Nepoata PATRIARHULUI cere TEST DE PATERNITATE

Steluţa Vişan Ciubotea, nepoata de soră a Patriarhului Daniel, susţine că, de fapt, acesta este tatăl său şi ameninţă că va merge în justiţie pentru a afla adevărul.

 

Steluţa Vişan Ciobotea a locuit în Bucureşti împreună cu mama sa, sora Patriarhului, până când l-a cunoscut pe actualul său soţ, un tânăr din Coteşti, Argeş. Tânăra susţine că, după ce părinţii ei au aflat că e însărcinată, ar fi dat-o afară din casă.

„Familia mea m-a dat în judecată, dorind să o pună curator pentru mine pe sora cea mică, pe motiv că aş fi nebună. Din luna a şaptea de sarcină au început să mă tot cheme în judecată pe acest motiv, însă scopul lor e altul. Vor să pună mâna pe averea mea, deoarece Patriarhul mi-a lăsat mie tot ceea ce are. Ştiu că şi casele din Bucureşti sunt, în proporţie de 80%, pe numele meu”, a declarat Steluţa pentru săptămânalul Universul Argeşean, preluat de libertatea.ro.

 

În plus, tânăra susţine că ar avea motive să creadă că i s-a ascuns adevărata identitate a părinţilor săi.

„Am destule motive să cred asta… În primul rând, diferenţa de comportament pe care au avut-o faţă de mine şi sora mea mai mică. În al doilea rând, nu văd motivul pentru care m-au dat în judecată! În plus, ce motiv ar fi avut Patriarhul să aibă atâta grijă de mine? De când eram mică mă vizita, îl vizitam, îmi cumpără tot felul de lucruri”, a mai spus tânără, care crede că există o singură cale de a afla adevărul.

„După ce voi termina procesul cu părinţii, vreau să-i cer Patriarhului să facă testul ADN. Sunt conştientă că în acest fel îi voi face mult rău, dar asta este singura soluţie care poate să confirme că sunt fiica lui. Fac asta pentru a-mi intra în drepturi şi pentru a-mi primi proprietăţile”, a anunţat Steluţa.

(Sursa: evz.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here