Snoop Dogg va comenta Jocurile Olimpice de la Paris 2024

Rapperul american Snoop Dogg a făcut anunțul că s-a alăturat echipei NBC, care va fi difuzorul Jocurilor Olimpice de la Paris din vara aceasta. Snoop Dogg a fost deja implicat în comentarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, alături de actorul și comedianul Kevin Hart, iar recenziile lor au devenit virale.

„Am crescut urmărind Jocurile Olimpice și sunt foarte încântat de perspectiva de a putea urmări toți acești atleți incredibili la Paris”, a declarat Snoop Dogg. El a adăugat că va aduce marca „Snoop” la această competiție și a anticipat că vor fi niște Jocuri Olimpice epice.

Snoop Dogg a apărut și într-o reclamă pentru Jocurile Olimpice alături de mai mulți sportivi americani, marcând victoria echipei Green Bay Packers cu 33-10 în fața echipei Minnesota Vikings din NFL.

Potrivit NBC, Snoop Dogg va explora locurile emblematice ale orașului Paris, va asista la evenimente și competiții și va vizita sportivii, prietenii și familiile acestora. Conținutul astfel generat va fi utilizat pentru a crea zilnic „Olympic Primetime Show”.

Snoop Dogg a fost un comentator apreciat pentru umorul său și perspectivele unice pe care le aduce în timpul evenimentelor sportive, fapt ce a contribuit la popularitatea sa în rândul telespectatorilor și al fanilor deopotrivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here