Show-ul Balkanic la Skin. Raluka a reinventat ritmurile lăutărești pentru muzica de club

La mijlocul acestei luni, pe 18 iunie, clubul Skin din Iasi a fost gazda unui eveniment inedit in peisajul industriei locale de entertainment. Proiectul curajos al artistei Raluka isi propune sa revitalizeze ritmurile autentic lautaresti intr-o varianta de interpretare moderna, de club.

“Este de datoria noastra sa promovam astfel de artisti, virtuosi stapani ai instrumentelor, care au inteles ca acordurile balcanice fac parte din cultura noastra care inseamna mult mai mult decat manele. Proiectul Balkanic este rodul muncii unor artisti originali si profesionisti”, a declarant Razvan Tepoi, proprietarul clubului Skin.

Show-ul Ralukai este este sustinut de un band care performeaza 100% live, cu un repertoriu din folclorul romanesc, cu piese reorchestrate in maniera proprie si muzica de petrecere.

Proiectul Balkanic este un proiect de echipa, la care artista lucreaza de mai bine de doi ani.

Raluka este un artist recunoscut pentru exigentele muzicale, asadar a insistat sa isi formeze propria echipa si sa lanseze aceste piese numai in momentul in care proiectul suna impecabil.

“Proiectul Balkanic este un proiect de suflet pe care l-am inceput aproximativ cu doi ani in urma. Am pornit acest proiect impreuna cu Poke, cel mai bun acordeonist din tara, iar pe parcursul timpului am reusit sa am alaturi de mine o intreaga echipa, niste oameni minunati care fac acest proiect sa sune incredibil de bine. Sheby, Laur, Triff sunt cativa din oamenii care fac acest proiect sa sune asa bine. Imi doresc tare ca aceste piese sa ajunga la cat mai multi dintre voi si sa va bucurati de el asa cum noi de bucuram sa il cantam.”, a declarat Raluka pentru traiestemuzica.ro

Cele mai cunoscute piese ale artistei Raluka sunt “Ieri erai”, “Zbor”, “Aroma” sau single-ul cu Killa Fonic, “Dulce Otrava”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here