Sfidarea lui Tăriceanu. A ocolit o coadă de o mie de oameni și a intrat pe ușa din dos pentru a-și reînnoi permisele auto

Şeful Senatului a intrat pe uşa din spate pentru a-şi reînnoi permisul. Oamenii care, spre deosebire de el, stăteau la rând, nu au părut deranjaţi.

 

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost surprins întrând pe uşa din spate la Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, în faţa căreia aşteptau circa o mie de persoane pentru a-şi reînnoi permisele auto, relatează hotnews.ro, citând agenţia news.ro.

 

Potrivit sursei citate, Tăriceanu a fost aşteptat în curtea interioară de reprezentanţi ai instituţiei, „care l-au condus în clădire şi i-au făcut procedurile pentru eliberarea documentului înainte ca publicul să aibă acces”. Paradoxal, oamenii care stăteau la coadă nu au părut deranjaţi de faptul că Tăriceanu a intrat pe uşa din spate. O doamnă care stătea la rând întreabă: „Dar ce aveţi, domnule, cu Tăriceanu? Nu trebuie şi el să-şi facă permisul?

 

Călin Popescu Tăriceanu a evitat să răspundă de ce a intrat prin spatele clădirii. Singurul care a răspuns a fost aghiotantul acestuia: „Dar nu a intrat nimeni prin spate”.

 

Solicitat de News.ro să comenteze această situaţie, comisarul-şef Florin Rădulescu, şeful Serviciului Public Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor (SRPCIV), a spus: „Nu discut cazul unor persoane fizice, nu pot să vă dau date cu caracter personal”.

 

(Sursa: Epoch Times România)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here