Sfârșit tragic pentru unul dintre cei mai iubiți practicanți de sporturi extreme. Și-a filmat propria moarte (VIDEO)

Un pasionat al sporturilor extreme a avut parte de un sfârşit tragic, după ce a murit în timpul unei cascadorii.

 

Uli Emanuele şi-a filmat propria moarte în timp ce încerca să facă o nouă săritura extremă în Elveţia. Italianul a murit, după ce a sărit de pe un vârf de munte şi s-a izbit de stânci, înainte ca paraşuta lui să se deschidă, informează Independent.

 

Tânărul de 29 de ani a devenit popular anul trecut, după ce a făcut o cascadorie impresionantă, transmisă live pe canalul de Youtube al celor de la Go Pro. Atunci, acesta a folosit un costum wingsuit, pentru a explora o peşteră.

 

 

Uli Emanuel câştigase trofeul Extreme Base Jump World Championship, în Spania în 2010 şi era extrem de pasionat de muncă sa. „Încerc, cu ajutorul meseriei mele, să descopăr mereu locuri noi, de unde nimeni n-a mai avut curaj să sară înainte” a scris acesta pe Facebook, într-un post în care vorbea cu multă pasiune despre meseria sa.

 

Cei de la World Wingsuit League au transmis un mesaj de condoleanţe, după moartea fulgerătoare a lui Uli. „Suntem foarte trişti să vă anuntatm că am pierdut încă un pilot de wingsuit şi un om cu totul deosebit. Uli Emnauele, îţi mulţumim pentru contribuţia ta la acest sport şi că ai împărţit acest talent cu lumea întreagă”.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here