Senatorul USR Marius Bodea: „Traficul din Iași este o crimă cu premeditare și cu un vinovat care scapă nepedepsit” (P)

Am ajuns la un blocaj insuportabil într-un oraș pe care îl iubim pentru că Administrația Chirica n-a făcut nimic timp de 10 ani. Nu s-a făcut niciun drum nou în Iași. Nu s-a lărgit, nu s-a creat o cale alternativă, o linie de tramvai, o pistă de biciclete, o bandă eliberată de mașini parcate, nimic.

Ieșenii sunt înnebuniți zilnic de blocajele în trafic. De la o săptămână la alta situația se agravează. Mesajele transmise pe rețelele sociale sunt de frustrare, mânie și transmit o mare nedumerire: de ce am ajuns așa?

Toți banii Iașului s-au cheltuit pe gazon, sporuri la funcționarii de la cele 55 de clanuri din Primărie, Revelioane cu șpagă și onorarii uriașe. Tot bugetul Iașului s-a cheltuit pe consum și distracție. Timp de 10 ani n-am investit nimic în viitor.

Mihai Chirica și-a făcut 5 vile. E un baron milionar dintr-un salariu de 3.000 de euro. În 10 ani a semnat blocuri cu o densitate uriașă pe străzi de acces cu lățimea de 4 metri. Pentru că din imobiliare s-a câștigat enorm, iar primarul își primea tainul la cumătrie.

Sute de blocuri care n-au facilități de oraș modern. Nu au magazine, nu au școli, grădinițe, nu au locuri de parcare, nu au parcuri, nu au acces la transport în comun. Sunt doar cutii de chibrituri care au produs profituri de milioane de euro, iar investitorii și-au scos în viteză banii și au dispărut.

În urma lor a rămas un primar plin de dosare penale și un oraș pârjolit. Nu avem nicio investiție majoră în ultimii 10 ani. Copou, Bucium, CUG și Păcurari nu au niciun drum nou creat și am ajuns să fim prinși ca într-o cușcă. Suntem prizonierii unui sistem mafiot în care singurul scop a fost îmbogățirea șefilor orașului. Lupii puși paznici la stână au nimicit toate oile.

Marius BODEA

Senator USR de Iași

2 COMENTARII

  1. Cauta alta strategie wai bodeo. Nu vezi ca ai facut rahatul praf ani dezile cu mizeriile astea de iesiri idioate. Nu ai success cu barfa de sant. Esti penibil.

  2. Ati lucrat part time la penitenciarul vaslui cu fene care suge in continuare bani publici prin intermediari. Alexe si-a format o mafie pornind de la colegii din ocpi, pe care il pastoreste prin intermediari. Aceasta mafie este acum mai puternica si cu mai multi bani momentan. Este o singura solutie tu la pensie sau la o cafea cu fene si el la parnaie impreuna cu fratiorii, iar ocpi desfiintat, urmasii lui nedelcu fene cojocariu sablonschi. Noapte buna justitie. Dna cred ca va planta panselute cu chirica in piata unirii pe mozaic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here