Senatorul PSD Maricel Popa: ”Visul nostru, al moldovenilor, devine realitate. Se lucrează în ritm alert la Autostrada Moldovei” (P)

Senatorul PSD Iași Maricel Popa a făcut o vizită pe șantierul Autostrăzii A7, Autostrada Moldovei. Senatorul ieșean a explicat că proiectul este unul avansat și că în curând, ieșenii și locuitorii celorlalte județe din Moldova vor putea circula pe noua rută.
Visul nostru, al moldovenilor, devine realitate – se lucrează în ritm alert la Autostrada Moldovei Stimați locuitori ai județului Iași și ai Regiunii de Nord – Est, Guvernul Social-Democrat implementează astăzi cel mai așteptat proiect pentru noi toți, autostrada Moldovei, care ne unește de celelalte regiuni istorice ale țării și care ne creează cele mai bune și sigure condiții de deplasare! Nu uitați că Moldova noastră dragă figurează pe harta investițiilor cu două mari proiecte de infrastructură rutieră, A7 și A8, cu Aeroportul Iași care a fost modernizat și extins și cu Spitalul Regional de Urgență la care se lucrează în prezent! De ce să votați echipa PSD? Pentru că noi suntem singurii care investim real în comunitățile noastre, în Moldova, în România!”, a spus Maricel Popa, senator PSD Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here