Senatorul PSD Maricel Popa: „Excursie de lux pe bani publici. Deputatul Alexandru Muraru, șeful PNL Iași, o nouă vizită la fratele geamăn ambasador în SUA!” (P)

Senatorul PSD Maricel Popa l-a acuzat pe deputatul PNL Alexandru Muraru de risipirea banului public în interes personal.

  • „Președintele PNL Iași, deputatul Alexandru Muraru, îi ia la mișto pe toți ieșenii. În loc să promoveze marile proiecte ale Iașului la București, liberalul Muraru a plecat, din nou, în vizită în Statele Unite ale Americii. Aici a făcut joncțiunea cu Andrei Muraru, ambasadorul României în SUA și, totodată, fratele său geamăn. Frații Muraru au ținut-o dintr-o sindrofie în alta, întâlniri spirituale, dejunuri, prânzuri și tot soiul de întruniri protocolare. Banii publici, tocați fără nicio noimă. Turism de lux, revedere de plăcere cu fratele geamăn.

Culmea sfidării, deputatul Alexandru Muraru a ținut și un adevărat jurnal de călătorie pe propria sa pagină de Facebook. Iată câteva fragmente din postările sale.

Citez:

„Alături de ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, și colegi din delegația Parlamentului României, am participat la un dejun de lucru (…)”.

„Alături de colegi din delegația Parlamentului României și ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, am avut o întrevedere (…)”.

„Am participat, alături de colegi din delegația Parlamentului României, la un prânz internațional (…)”.

„Alături de colegii mei din delegația Parlamentului României și ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, am avut o întâlnire spirituală (…)”.

Am încheiat citatul.

Nu cred că acesta este scopul pentru care ieșenii ne-au trimis în Parlamentul României.

De aceea, îi adresez deputatului Alexandru Muraru, în mod public, următoarele întrebări:

1. De când fratele dvs., Andrei Muraru, a fost numit ambasador al României în SUA, câte vizite i-ați făcut acestuia în calitatea dvs. oficială de parlamentar?

2. Care a fost durata fiecărei vizite în parte?

3. Care sunt rezultatele concrete ale acestor călătorii? Întâlnirile, dejunurile, prânzurile ce au adus, efectiv, României în general și Iașului în special?

4. Ați depus vreo informare la secretariatul Camerei Deputaților referitor la aceste deplasări?

5. Care au fost costurile, decontate din bani publici, ale fiecărei excursii în parte însemnând transport, cazare și diurnă?” a declarat senatorul ieșean Maricel POPA.

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here