Sărit de-a binelea! Și-a oblojit durerile abdominale cu un cuțit înfipt în burtă

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din localitatea botoșăneană Roşiori a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) Botoșani, a Spitalului Judeţean Mavromati, după ce şi-a înfipt un cuţit de bucătărie în zona abdominală.

 

Constantin R., a povestit cadrelor medicale că a recurs la acest gest necugetat din cauza durerilor insuportabile de stomac. Ieri noapte bărbatul spune că a început să aibă dureri groaznice de stomac, care nu  mai încetau.

 

Botoşăneanul nu a stat mult pe gânduri şi a pus mâna pe un cuţit pe care şi l-a înfipt în zona abdominală. El şi-a provocat o plagă de aproximativ 3 centimetri. Peste puţin timp văzând că rana a început să sângereze mai mult a solicitat sprijinul cadrelor medicale.

 

„Avea o plagă înjunghiată, fără lezarea altor organe. A fost operat, este bine. În general cei care se înjunghie singuri nu îşi fac leziuni aşa de severe. Şi-a înjunghiat doar peretele abdominal fără să taie intestinele. Era o plagă de aproape 3 centimetri, superficială cam cât e lama unui cuţit”, a spus un medic din cadrul secţiei de Chirurgie.

 

El a fost transportat la spital de către echipajul de terapie intensivă mobilă, după ce a primit îngrijiri la faţa locului şi va rămâne internat pe secţia de Chirurgie sub supravegherea cadrelor medicale.

 

(Sursa: botosaneanul.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here