Să poftești la așa făptură ți-o iartă și Sfânta Scriptură

Ne tot plângem de ceva vreme că ne pleacă valorile din oraș și migrează în Capitală. În sfârșit înregistrăm și noi o victorie la acest capitol. Valoroasa ce a ales Iașul în detrimentul Bucureștilor se numește Corina Trică și face cât cel puțin zece ieșence pierdute de noi. Am fi de acord să mai cedăm vreo 20 de campioane locale dacă superba blondină se hotărăște să mai aducă o prietenă la noi în urbe.

 

Deși are vreo 30 de ani, îngerul de București pare de cel mult 23. Sexoasa felină spune despre ea că este rea câteodată, dar asta se datorează zodiei, respectiv scorpion. Noi ținem să o contrazicem și spunem că e bună, bună! Cu chipu-i angelic, buzițele ca mura și pieptu-i colosal, nu o vedem în stare să facă nimic rău, doar bine.

Flăcăi, vă sfătuim să nu încercați vreo manevră la obsesia noastră că nu aveți nicio șansă. Mândra este îndrăgostită până peste piept de un june ieșean. Tânăra spune că domnișorul este sufletul ei pereche și nu ratează niciun moment în care să-i facă declarații de dragoste prințului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here