Să ne iubim pe tunuri. Și pe dosare …

Ce-i drept n-am fost chemat la un rachiu de proaspătul câștigător al fotoliului de staroste al spitalului ce-i deocamdată pe hârtie, dar din ce zice lumea, nu se simte prea bine.

Acuma că o fi contracandidatul, că or fi niște anonime semnate, dar concursul pe care l-o câștigat cu chiote și cu diplomă de dascăl de istorie, nu a fost tocmai cușer.

Că cică șefa comisiei de examen, madame Gaf Ton ar fi o intimă prietenă (românește-amantă) a candidatului victorios, care a trecut cu vederea diferite lipsuri din dosar sau s-ar fi mânărit oarece pe ici colea, ca să iese nea Bogdan șăf.

Acuma partea tristă-i că am văzut electroniști la agricultură, ingineri pe post de educatoare, dar profesăr de școală să deie ordine la doftori … parcă-i prea de tot. La asta, dacă se pune și traseul șlefuit al dosarului de candidat, se poate vorbi despre o prezumtivă plângere la instituțiile statului, care or fi ele și nu s-o sesizat den oficiu la o astfel de grozăvie.

Ar mai fi soluția ca atât câștigătorul, cât și intima să se dea deoparte prin demisie și-atunci DNA-ul ar rămâne cu buzele umflate.

De data asta, pe bune și nu ca-n alte spețe unde au uitat dosarele prin arhivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here