Să fie lumină!

Au trecut sărbătorile și până la momentul în care Mercur începe să fie retrograd, adică nasol, s-a făcut lumină într-o seamă de chestiuni pâcloase, semn că flacăra adusă cu avionul de la Ierusalem, nu-i chiar o fiță inițiată de domnu Flutur pe când era la butoane. Mai întâi, senatorii americani, adevărați, nu ca cei de la noi, l-au chemat la bară pe tata Facebook-ului să vadă dacă știe ce a făcut și mai ales, dacă știe ce face, în condițiile în care și la noi, o seamă am ridicat din sprâncene când ne-am trezit cu reclame de creioane colorate pe perete, la nici o zi de la căutarea aceluiași articol pe alte motoare de profil.

În ciuda faptului că omul a pierdut în câteva ore o droaie de miliarde, nu s-a sfiit să dea răspunsuri la obiect și nu după vișin, la întrebări foarte aplicate și de conținut, care nu puteau fi emise decât de o echipă de meseriași din spatele fiecărui senator participant. Una peste alta, ambele părți sunt conștiente că platforma este un uriaș capital de informație, urmând ca exploatarea lui să fie clarificată cât mai repede posibil și suspiciunile obscure ce actualmente planează să fie limpezite definitiv.

Din nefericire nu s-au luat în calcul și postările cretine, precum și noțiunea de postaci plătiți spre marea bucurie a partidului și a edililor ce și-au făcut din asta încă un vector de prostit lumea.

Între timp, fostul comandant și președinte, actualmente unionist convins și șăf de partid, fost mișcare, se plimbă prin ținuturile de peste Prut, fie să-i învețe pe cei de acolo ce înseamnă să fii jucător, fie să ațâțe apele spre marea bucurie a unora sau invers.

Partea mișto este că Băse a reușit să adune ceva oameni de pe la noi în toată treaba asta, ultimul pe care l-am văzut într-o poză de la un eveniment, fiind … junele nostru dom primar, lăsat de izbeliște de către partid, până i-or veni mințile la locul lor, după spusele unor grei de mai de sus. Dacă este să judecăm conform politicii de la noi, gata, Chirica se pupă cu pemepeul lui Băsescu, ca să crape liberalii de ciudă.

La UDMR n-avea cum s-ajungă, iar la USR intri numai dacă ești negru și integru, ceea ce nu-i cazul. Așadar, zic, mai bine să păstrăm ideea că participarea junelui domn primar la evenimente unioniste de peste graniță, intră la capitolul exaltări sau contraserviciu pentru viitoarele servicii, dar sigur nu-l ajută cu nimic în efortul domniei sale de a face ceva …altceva decât scrie pe Facebook.

Văru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here