S-a ars la propriu, după ce a vrut să arate cât de tare e! Un tânăr din Iași, a ajuns la spital cu arsuri grave, după ce s-a urcat pe un vagon de tren

În cursul dimineţii de duminică, un tânăr abia ieşit din club s-a electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon de tren din zona Bularga-Socola din municipiul Iași.

 

Băiatul în vârstă de 21 de ani este acum internat în Secţia de Chirurgie Plastică de la Spitalul „Sf. Spiridon“, unde a fost operat cu succes, după ce s-a ars pe 30% din suprafaţa corporală.

 

Prietenii pacientului le-au povestit medicilor care au ajuns la faţa locului că, după ce au terminat de petrecut, au vrut să se plimbe pe calea ferată şi că, la un moment dat, pacientul s-a urcat pe unul dintre vagoanele garate. La faţa locului au sosit pompierii şi paramedicii SMURD, arată Ziarul de Iași.

 

Tânărul a fost salvat de patru medici şi asistenţi, trei paramedici şi patru pompieri care au mers de-a lungul şinei de tren. „Pacientul a fost electrocutat după ce a atins cablurile de înaltă tensiune, formându-se astfel între el şi vagon un arc electric. Băiatul prezenta arsuri de gradul al II-lea, al III-lea şi al IV-lea şi un traumatism cranio-cerebral. El a fost adus şi operat de urgenţă la spital“, a spus prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef la UPU-SMURD.

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here