Cozet Leana Chichirăw : după ea, potopul

Stigmaţi tovarăşi & pr’eteni, o fi PLUSistul Iolu un fel de popîndău solemn, da’ ţaţa USRistă Chichirău e şi mai şi – un fel de mini-Leana Ceauşescu de Bahlui, vopsită cu oleacă de capitalism, da’ cam la fel de istericoidă şi primitivă, atunci cînd bate din picior şi vrea ca toată lumea să facă după cum trîmbiţează ea.

Marele noroc al acestei ţăţici cu ifose americane e că ridicolul nu ucide şi că prostimea #rezist nu e tare deosebită de prostimea pesedistă, atunci cînd vine vorba de reflexe condiţionate. Aşa că masele largi, useriste, nu observă penibilul cît casa produs de amazoana salvatoare, deşi manevrele tantei duhnesc de la o poştă a pesedism re-ambalat.

Sau vi se pare cumva că duhneşte a mare democraţie refuzul lu’ tanti chichirauca de a veni la confruntarea programată cu colegul Iolu, în competiţia internă pentru candidatura alianţei USR – PLUS din cursa vizînd primăria Iaşului ? Cum adică, ” competiţie ” ? Păi, nu-i clar ? Ori ea, ori nimeni, ce-i aşa greu de priceput ?

Cine nu crede, poa’ s-o-ntrebe pe coana Leana Ceauşescu, strămoaşa Cozetii, că vă iesplică ea, academiciana, cum e cu democraţia useristă. UE, PSD ! Gutuie, Chichirău ! Zi-le, domnu’ Coldea !

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here