Reguli pentru o slăbire sănătoasă

Cu toții ne dorim să arătăm și să ne simțim bine la orice vârstă, însă pentru a fi mereu în formă trebuie să fim dispuși să facem eforturile necesare. Antrenamentele regulate și disciplina alimentară îți vor aduce rezultatele mult dorite.

Nu te înfometa

Dacă vrei să slăbești sănătos și să ții kilogramele departe, nu trebuie să mănânci în salturi sau să-ți chinui organismul cu diete absurde și perioade lungi de înformetare. Acționând astfel, nu vei face decât să-ți stresezi organismul, care, o dată cura de slăbire terminată, va acumula de două ori mai multe kilograme, pentru a-și face rezerve în caz de nevoie.

Nu trebuie să renunți la mâncarea preferată

Dacă pornești de la ideea că trebuie să renunți brusc la tot ce-ți place, proabil că nu vei rezista mult și vei începe să-ți satisfaci toate poftele, îngrăsându-te. Ideea unui stil de viață sănătos este să mănânci câte puțin din toate. Îți este poftă de cartofi prăjiți? Poți să mănânci o porție mică, o dată pe săptămână. Vrei să-ți satisfaci pofta de dulce? Mănâncă o bucată de ciocolată cu multă cacao, sau chiar o prăjitură întreagă, însă de preferabil în cursul dimineții, pentru a consuma caloriile respective până seara.

Antrenează-te

Mișcarea este vitală dacă-ți dorești să slăbești sănătos și să te tonifici. Poate că ai auzit în jurul tău persoane afirmând că au slăbit fără să depună cel mai mic efort la sală. Însă, cu siguranță, dacă nu însoțești alimentația corectă de mișcare, mușchii nu vor avea tonusul dorit și pielea se va lăsa, mai ales dacă slăbești multe kilograme.

Regândește cantitățile de alimente

Dacă vrei să slăbești sănătos, este necesar să te gândești atât la calitate, cât și la cantitatea alimentelor pe care le alegi. Astfel, în regimul tău zilnic trebuie să se regăsească: peștele, carnea slabă, fasole, linte, nuci, fructe, legume. În plus, atunci când îți faci porțiile, încearcă să le reduci, mai ales dacă este vorba de mâncăruri cu grăsimi sau cu un număr mai mare de calorii. De exemplu, avocado este excelent pentru micul dejun, dar asta nu înseamnă că poți consuma două avocado la o masă.

Alege suplimente alimentare de calitate

Weider îți pune la dispoziție suplimente de calitate care îți vor sprijini eforturile și te vor ajuta să ajungi la greutatea dorită. Suplimentele Fit4Pro pentru slăbire și arderea grăsimii au în compoziție L-carnitină, cafeină, colină, aminoacizi, acizi grași esențiali și acid linoleic conjugat, pentru ca tu să slăbești rapid și să fii mereu în formă, fără să te înfometezi.

De exemplu, pentru micul dejun Fit4Pro îți recomandă 32% Whey Wafer Bar, un fitness bar de calitate ce poate înlocui cu succes o masă. Batonul conține proteină din zer de cea mai înaltă calitate pentru un surplus rapid de proteină.

L-carnitine Xplode Powder  de la Olimp Sport Nutrition se bazează exclusiv pe componente inovatoare, proiectate pentru persoanele care își doresc rezultate de excepție. L-Carnitine Xplode Powder este un supliment nutritiv complex recomandat în curele de slăbire, datorită efectului de stimulare a metabolismului energetic. Magneziul din componența pudrei ajută la: funcționarea corectă a mușchilor, sistemul nervos, menținerea funcțiilor psihice, diminuarea senzației de oboseală, menținerea sănătății dinților și a oaselor și menținerea echilibrului electrolitic.

Toate suplimentele Fit4Pro, atât cele destinate slăbirii și arderii grăsimii cât și celelalte produse disponibile pe site, sunt produse de înaltă calitate, cu rezultate dovedite în timp, folosite de atleți de renume internațional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here