Regional? Fără număr!

Afăm că cel mai sfințit dintre contemporanii noștri din județ a solicitat lui Primăria condusă de junele dom primare Chirica, 100 de hectare de teren. Unde? În Moara de vânt, taman pe lângă locu unde o să se facă spitalul. Ală regional, plimbat, ba la Miroslava, ba în Bucium și pe unde o mai fi fost. Pentru ce 100 de hectare? Pentru cimitir. Măi, dom părinte, stai așa! Se vrea un cimitir regional?

Pentru că, pe o sută de hectare, fie vorba între noi, încap câteva județe și la o rigoare mai dă și cu rest.  Cum era și de așteptat, oamenii de la primărie l-au poftit politicos să mai cugete, pentru că 100 de hectare n-o să primească nici cu slujbe. La o cugetare mai atentă, oare știe ceva șăfu Mitropoliei că spitalul o să fie unu de unde se ia ultimul lift spre cele sfinte și vrea să să mute serviciile de profil alături de obiectul muncii? Greu de spus.

Până una alta, am crede că se mai dorește încă o mănăstire, că unde mai găsești în ziua de azi, să faci biznis gros fără să plătești la stat și să rezovi impozitele cu două slujbe și o sfințire de sediu? Așa că, … înțelegem.

Popa Bască

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here