Redactorul-șef adjunct al GSP ar fi încercat să se sinucidă. Acesta e internat în spital

Redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor (GSP) ar fi încercat să se sinucidă. Acesta a condus mașina cu viteză mare direct într-un stâlp, conform informațiilor furnizate de Antena 3 CNN și surse din Poliție. Incidentul a avut loc pe DJ 301 în satul Tânganu, iar polițiștii au fost alertați în jurul orei 13:20.

Jurnalistul se află în stare gravă și a fost transportat la Spitalul Sf. Pantelimon pentru îngrijiri medicale specializate. Potrivit declarațiilor autorităților, mașina condusă de acesta a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de înaltă tensiune de pe marginea drumului. Polițiștii rutieri din Pantelimon au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări în acest sens.

Surse citate de GÂNDUL indică faptul că mașina circula cu o viteză de peste 100 de kilometri pe oră, iar nu există indicii de frânare. Jurnalistul era singur în autoturism în momentul accidentului. Situația este în continuare sub investigație, iar starea de sănătate a redactorului-șef adjunct rămâne gravă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here